Bursa Locurilor de Muncă SAB – Ziua Carierei ediția a II- a

0

~ Târg de joburi în domeniul auto și al transporturilor~

SALONUL AUTO BUCUREȘTI & Accesorii

Romexpo – Pavilion B2 – 15 octombrie 2021 – orele 10 – 20

Companii de top din domeniul Auto și Transporturilor recrutează!

Ești pregătit de o nouă provocare?

Descoperă o varietate de joburi și internshipuri și profită de consultanța în carieră oferită de partenerii noștri.

Hai să ne cunoaștem la Salonul Auto București  sau… Aplică online.

Conectează-te online la eveniment:


Despre Eveniment:

Bursa locurilor de muncă SAB Ziua Carierei ediția a II-a se dorește a fi cel mai mare eveniment de cariere în domeniul autovehiculelor rutiere și al transporturilor.

Evenimentul reprezintă un târg de oportunități pentru pasionații de automobile, unde însemnate companii din industria automobilelor pun la dispoziție locuri de muncă, internshipuri și stagii de practică. Acesta oferă companiilor oportunitatea de a lansa în premieră proiecte de recrutare, de a susține workshop-uri și conferințe tematice, de a interacționa cu absolvenți dar și candidați activi, în căutare de oportunități de carieră.

Pentru participanți, evenimentul este cadrul potrivit de a aplica la variate joburi din domeniul autovehiculelor, cu nivel de experiență diferit, atât pentru juniori, cât și pentru profesioniști, să participe la sesiuni de consiliere în carieră și workshop-uri.

Participarea la eveniment:

Participarea la eveniment este liberă și necesită înscrierea în prealabil în secțiunea «Apply Now».

Prin completarea cererii de participare și depunerea CV-ului pe site-ul nostru aveți intrarea gratuită atât la târg cât și la expoziție.

În cadrul site-ului puteți regăsi companiile participate dar și ofertele acestora de angajare sau internshipuri.  

Asociația Inițiativa Pasionaților de Autovehicule Rutiere  în parteneriat cu Salonul Auto București & Accesorii  vor fi organizatorii acestui eveniment. 

În cadrul site-ului puteți regăsi companiile participate dar și ofertele acestora de angajare sau internshipuri.  

DESCOPERĂ COMPANIILE PARTICIPANTE:

W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools

*Evenimentul respectă reglementările de sănătate aflate în vigoare din cauza pandemiei cu virusul SARS-CoV-2. Astfel, chiar dacă intrarea la eveniment este liberă, accesul va fi permis doar persoanelor vaccinate cu schema completă sau trecute prin boală în perioada cuprinsă între ziua 15 și ziua 180 de la data confirmării acesteia. Se va monitoriza atât numărul intrărilor și ieșirilor de la eveniment, cât și temperatura participanților la intrare. Purtarea măștii de protecție va fi obligatorie pe toată durata petrecută în spațiul evenimentului. 

Share.

Comments are closed.