Bursa Locurilor de Muncă SAB – Ziua Carierei

0

Înscrie companie

Aplică instant

 

 

Bursa locurilor de muncă SAB – Ziua Carierei se dorește a fi cel mai mare eveniment de cariere în domeniul autovehiculelor rutiere.

  Evenimentul reprezintă un târg de oportunități pentru pasionații de automobile, unde însemnate companii din industria automobilelor pun la dispoziție locuri de muncă, internshipuri și stagii de practică. Pentru realizarea scopului propus sunt invitate mai multe companii cu activități în domeniulde aplicare în ingineria autovehiculelor și organizații ce pot susține dezvoltarea profesională. Bursa locurilor de muncă SAB – Ziua Carierei este mai mult decât un eveniment de carieră, acesta le va oferi companiilor oportunitatea de a lansa în premieră proiecte de recrutare, de a susține workshop-uri și conferințe tematice, de a interacționa cu candidați cu studii superioare, candidați activi în căutare de oportunități de carieră.

  Pentru participanți, evenimentul este cadrul potrivit de a aplica la variate joburi din domeniul autovehiculelor, cu nivel de experiență diferit, atât pentru juniori, cât și pentru profesioniști, să participe la sesiuni de consiliere în carieră și workshop-uri.

  Asociația Inițiativa Pasionaților de Autovehicule Rutiere  în parteneriat cu Salonul Auto București & Accesorii  vor fi organizatorii acestui eveniment.

W3SchoolsW3Schools W3Schools W3Schools W3SchoolsW3SchoolsW3SchoolsW3SchoolsW3SchoolsW3Schools

Share.

Comments are closed.