Congresul European al Inginerilor de Automobile EAEC-ESFA 2015

0

În perioada 25 – 27 noiembrie, va avea loc la București Congresul European al Inginerilor de Automobile EAEC-ESFA 2015. Pentru prima dată acest eveniment al universului inginerilor de automobile va fi organizat în colaborare de către European Automobile Engineers Cooperation (EAEC), Societatea Inginerilor de Automobile din România (SIAR) și Departamentul Autovehicule Rutiere de la Universitatea „Politehnica” din București. Ca și edițiile anterioare ale Congresului ESFA această ediție se va bucura de patronajul International Federation of Automotive Engineering Societies (FISITA). Organizatorii se așteaptă ca peste 150 de specialiști din întreaga Europă, precum și firme de renume implicate în diferite activități specifice domeniului ingineriei autovehiculelor să participe la acest congres.

Studenții vor putea asista la prezentările mai multor companii mari din industria de automobile, precum Renault, Ford, Fiat, Robert Bosch, Registrul Auto Roman, AVL, ACAROM, Siemens. De asemenea în campusul Universității Politehnica București va fi organizată o expoziție de autovehicule.
Accesul la conferință este liber pentru toate persoanele dornice să asiste.

Mai multe detalii privind Congresul EAEC – ESFA 2015 pot fi obținute vizitând pagina sa de web la adresa www.eaec-esfa2015.com.

 

Share.

Comments are closed.