Despre noi

    I.P.A.R. sau Inițiativa Pasionaților de Autovehicule Rutiere s-a născut din dorința unor studenți de a intra în contact cu realitatea auto din România.

    Obiectivele I.P.A.R sunt: ajutarea tinerilor membri, viitori ingineri de Autovehicule Rutiere, să-și îmbogățească pachetul de cunoștințe în domeniu, atât practic, cât și teoretic,  contactarea experților din domeniu în încercarea de a-i convinge să ne împărtășească din prețioasele lor cunoștințe dobândite de-a lungul anilor, precum și susținerea membrilor în dezvoltarea de idei proprii și punerea acestora în practică.

    Născută din dorința unor studenți de a intra în contact cu realitatea auto din România, Inițiativa Pasionaților de Autovehicule Rutiere se vrea a fi puntea de legătură între experți ai domeniului și studenți dornici de a deveni profesioniști în adevăratul sens al cuvântului.

    Aduși împreună de pasiuni comune, împinși de un scop colectiv și călăuziți de o viziune nouă despre ce trebuie să facă individul pentru a deveni remarcat ca inginer de Autovehicule Rutiere, membrii I.P.A.R au decis susținerea studenților interesați și deciși să-și clădească un bagaj puternic de cunoștințe în domeniu și să-și îmbunătățească experiența practică, atât de importantă, dar greu de obținut.

Cu ajutorul potrivit putem revoluționa pregătirea specialiștilor în domeniu!