Înscriere vizită la uzina Ford

0

Considerăm de o importanță deosebită, contactul cu tehnolgiile de fabricare a automobilelor aplicate într-o uzină de prestigiu, de aceea, echipa IPAR te invită pe data de 20 mai  să ni te alături în vizita ce va avea loc la Uzina Ford din Craiova.

Ford Motor Company, lider global în industria auto, a fost fondată de către Henry Ford în anul 1903. Compania are aproximativ 163.000 de salariaţi, 70 de fabrici în întreaga lume şi produce sau distribuie automobile pe şase continente.
Compania este prezentă în România încă din 2008, când constructorul american a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni (72,4%) al Automobile Craiova SA.
Ford s-a angajat să transforme fabrica de la Craiova într-un centru de producţie de ultimă generaţie, prin investiţii directe de 675 milioane de euro. De asemenea, Ford îşi menţine planul de a dubla numărul de angajaţi al fabricii de la 3.500, în prezent, la 7.000, în momentul atingerii capacităţii maxime de producţie.

Mai mult, prin intermediul unei investiții de 200 de milioane de euro, Ford anunță începerea producției Ecosport in Romănia din toamna anului 2017.

 

 

 

Share.

Comments are closed.