IPARacing

0

IPAR continuă demersul proiectului KLC, care se va desfășura în anul 2017 la Institut Supérieur de l’Automobile et des Transports din Franța, în luna mai .
Echipa IPARacing depune multă muncă și dedicare, iar primii pași spre crearea KART-urilor deja au fost realizați. Ce poate fi mai incitant pentru noi decât planul proiectării ,construirii și promovării unui kart prin intermediul unei întregi echipe?! Dar cum se poate ajunge atât de simplu de la dorință la realitate? Cum a aflat IPAR de acest proiect?

Am primit un mail în 2015 de la un student. Mesajul conținea detalii succinte despre proiectul colegilor de la Pitesti și despre ce presupune Kart Low Cost în sine.
Propunerea a fost discutată între membrii fondatori, iar dezbaterea s-a finalizat cu verdictul pozitiv care situează acum IPARacing în lista participanților. Astfel am obținut mai multe informații despre competiție, l-am cunoscut pe Dani Anghel, studentul care ne-a trimis mail-ul declanșator, și l-am recrutat. Am discutat despre proiect, despre posibilitățile pe care le avem și pe care ni le poate oferi și am format echipa IPARacing.
Coordonatorul de bază al KLC IPAR este chiar Dani, care a și făcut karting, iar în urma pasiunii lui și prin suportul oferit de întreaga noastră echipă, facem tot posibilul pentru a participa la competiție in incercarea de a obține rezultate cât mai bune.

Acest proiect crează un cadru desăvârșit în practica inginerească, fiind un bun mod de a experimenta tainele domeniului în care membrii IPAR vor acționa dupa terminarea facultății. Proiectarea și construirea a două kart-uri, unul electric și unul termic, constituie o adevarată provocare pentru studenții noștri, fapt ce susține și definește perfect principiile care conturează organizația noastră. IPAR sprijină pasiunea pentru autovehicule , visurile frumoase, trăiește fiecare clipă și nu ratează nicio șansă.
Pentru o mai bună coordonare, echipa IPARacing este divizată în cinci departamente bine structurate astfel:

IPAR dorește ca în urma fiecărui proiect realizat, tinerii studenți pasionați de autovehicule rutiere să deprindă experiență în domeniul practicat, să acapareze noi cunoștințe și să creeze legături care să le deschidă porți spre fascinanta lume auto.

În vederea oferirii unui suport financiar în calitate de parteneri așteptăm să fim contactați la adresa office@ipar.ro . Banii vor fi investiți în finalizarea kart-urilor, cât și pentru achitarea drumului pe care îl au de parcurs studenții pentru a participa la competiție.

Articol scris de Oana Denisa si Constantin Marina.

Share.

Comments are closed.