KLC 2017

0

Am oprit motoarele!

Evenimentul desfășurat în timpul acestei săptămâni la Nevers- Franța a fost segmentat în 2 etape : cea de prezentare proiect și cea de cursă.
Prezentarea IPARacing care a fost realizată de colegul nostru, studentul Mihai Petre, a fost una excelentă și astfel am obținut un punctaj semnificativ. Munca noastră din ultimele luni a strălucit intens.
În ziua de vineri , 19 mai, a avut loc competiția. Fair play-ul, perseverența, tenacitatea și spiritul de echipă au propulsat prima participare a echipei IPARacing la un eveniment de acest gen pe onorantul loc doi cu kart-ul albastru și pe locul șase cu cel roșu.
Cursa a testat atât abilitățile șoferilor, cât și pe cele ale mecanicilor în probe de viteză, anduranță, slalom și sprint. Nouă kart-uri termice și două electrice s-au întrecut dibace în drumul spre podium.
Clasamentul final la kart-uri termice ii situează pe prima și pe cea de-a treia poziție pe colegii de la Pitești. Întâmpinând câteva probleme tehnice, echipa franceză a ocupat locul cinci, iar studenții de la universitatea din Craiova locul patru.
Evenimentul a fost un succes și le mulțumim colegilor francezi de la Institut Supérieur de l’Automobile et des Transports pentru experiența minunată și felicităm încântați fiecare echipă!

Mulțumim încă o data Universității Politehnica București, Grup Renault, Michelin, Akka Romserv, Badsi pentru susținere și încredere!

 

Share.

Comments are closed.