Recrutări 2018

0

Pentru a ne atinge scopul propus, în 2018 dorim să realizăm o serie de proiecte prin care să venim în sprijinul studenților.

Printre proiectele pe care dorim să le desfășurăm anul acesta se enumeră:

  • Cea de-a treia ediție a târgului de joburi Ziua Carierei, ce va avea loc în luna aprilie și prin care dorim să le prezentăm tinerilor studenți, încă din primii ani, posibilitățile de carieră în domeniul autovehiculelor rutier şi să le oferim oportunitatea de a discuta față în față cu angajatorii. De asemenea se vor organiza workshop-uri tehnice susținute de către companii.
  • Participarea pentru cel de-al doilea an la competiția Kart Low Cost în luna mai. Competiția are rolul de a dezvolta abilitățile practice ale studenților și le oferă posibilitatea de a pune în practică cunoștințele tehnice ale acestora. De asemenea dorim să participăm la o competiție de karturi electrice la sfârșitul lunii mai în Franța.
  • Realizarea de cursuri de Proiectare Aplicată. Cursul va fi destinat studenților și are ca scop pe lângă dezvoltarea abilităților într-un mediu de proiectare, realizarea fizică a pieselor pentru a oferi o aplicabilitate și finalitate a celor învățate.
  • Realizarea de proiecte practice cu o finalitate socială. În acest scop, un prim proiect va fi realizarea unui buggy pentru salvamont.
  • Pregătirea pentru proiectul Shell Eco-marathon din 2019. În cadrul acestui proiect se vor realiza partea de cercetare și cea de proiectare a unui prototip de vehicul ce trebuie să parcurgă o distanță cât mai mare cu un litru de combustibil.
  • Realizarea de vizite educative la uzinele din domeniu autovehiculelor rutiere. Cu sprijinul International Federation of Automotive Engineering Societies(FISITA) dorim să organizăm o vizită în Anglia atât în zona industriei auto cât și la Universitățile cu renume în domeniu.
  • Înființarea unui club de cercetare pe anumite teme specifice ingineriei auto în cadrul universității cu sprijinul companiilor. În acest moment avem sprijinul companiei Renault România și suntem în discuții cu Microface din Anglia care și-a prezentat interesul de a ne ajuta în acest proiect cu un echipament de cercetare.

Cei care sunt atrași de proiectele noastre și vor să se implice activ sunt invitați să completeze formularul de înscriere de mai jos.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdksWbfZfQx1Vlwfj47k8qap4NxVDVQO81MtYAPvZwanv_dtg/viewform

Share.

Comments are closed.