Retro parada primaverii 2016

0

Sâmbătă membrii I.P.A.R au participat la evenimentul Retro Parada Primăverii 2016 din București desfășurat în parcul Lumea Copiilor.
În urma acestei întâlniri, studenții au interacționat cu pasionații de autovehicule istorice în legătură cu procedeul de restaurare prin care au trecut vehiculele acestora alături de sfaturi despre găsirea pieselor de schimb, atât de necesare pentru a aduce autovehiculul într-o bună stare de funcționare.
Astfel după vizita de la Țiriac Collection si Retro Parada Primăverii, membrii IPAR sunt dornici de a restaura un vehicul și de a obține atestarea acestuia istorică de la Retromobil.
Proiectul de restaurare constă în implicarea activă a celor pasionați de această ramură selectă, a autovehiculelor clasice. Aceștia pe baza unui proiect bine pus la punct vor stabili care sunt pașii de urmat și costul desfășurării fiecărei operații în parte.
Astfel echipa I.P.A.R caută sponsori dornici să ajute la operațiile de sablare și vopsire a caroseriei sau persoane care pot dona un vehicul care să fie pretabil încadrarii ca automobil istoric. Vă promitem faptul că veți avea parte de călduroasele mulțumiri ale studenților implicați în proiect și de expunerea și promovarea prin intermediul mijloacelor publicitare I.P.A.R.
Share.

Comments are closed.