Sarbatori fericite !

0

 În perioada 25 – 27 noiembrie, a avut loc la București, Congresul European al Inginerlior de Automobile EAEC-ESFA 2015. Echipă Ipar a dat dovadă de seriozitate și profesionalism pe toată durata evenimentului, implicându-se activ în organizarea acestuia (mai jos galeria). Le mulțumim tuturor celor care au participat, astfel marcând ultimul eveniment de mare importanță pe 2015. 

Si uite așa trece și al doilea an din viața IPAR;un an în care oameni devotați unei cauze nobile au muncit sute de ore pentru a parcurge din etapele de descoperire a identității acestei organizații și pentru îndeplinirea scopului propus încă de la început: aducerea în contact a companiilor care activează în domeniul automotive și a studenților pasionați de autovehicule rutiere. Toate aceste nu ar fi fost posibile dacă nu ar fi existat cele două categorii în fața cărora ne înclinăm cu respect. Numărul mare de studenți și de companii dornice să se implice în proiectele inițiate și promovate de noi, ne dă curaj să sperăm la mult mai mult așa că, dacă anul acesta am surprins, stați să vedeți ce vă pregătim pentru anul viitor când experiența dobândită ne va fi călăuză.  

Echipa IPAR vă urează ”Un Crăciun fericit !” și un ”Un An Nou plin de fericire și dragoste … pentru autovehicule rutiere ”

Share.

Comments are closed.