Sedință IPAR – Februarie 2017

0

Echipa noastră nu stă niciodată iar ca drept urmare, pe 20 februarie, în prima zi după reluarea cursurilor a  organizat prima sedință cu toate departamentele. Ce mod mai bun să introduci noii membrii în echipă dacă nu adunându-i pe toți după cursuri pentru a se cunoaste și să se alăture oficial IPAR-ului. Fiecare membru a semnat contractul, iar în acest timp, fondatorii s-au prezentat, au explicat un pic despre începuturile  organizației și de cât de bucuroși sunt că organizația a ajuns atât de numeroasă și că speră să rămână în acea formație, ba chiar să se extindă.

Coordonatorii s-au prezentat vorbind despre echipă, cât și despre activitatea desfășurată de fiecare department. IPAR este împarțit în 5 departamente:

  • Departamentul tehnic coordonat de Ștefan Bădulescu și Alin Mihalea, se ocupă cu site-ul IPAR-ului, pagina de Facebook și tot ce ține de partea de editare, design și promovare a evenimentelor căt și a întregii organizații;
  • Departamentul de Contabilitate care gestionează orice sursă de venit, coordonat de Laura Buraga și Dani Anghel;
  • Departamentul  de resurse umane, coordonat de Iulia Cristea și Alex Campanie care se ocupă cu ținerea evidențelor a orelor de voluntariat ale fiecărui membru,a tuturor actelor sau documentelor, dar și de organizarea ședințelor;
  • Departamentul de proiecte/evenimente/sponsorizari , coordonat de Elena Anghel, care se ocupă cu relațiile cu exteriorul (firme, facultate), și de asemenea ține evidența tuturor proiectelor în desfășurare;
  • Departamentul de pregătire profesională coordonat de Cosmin Panait și Andrei Nechifor care se ocupă de locuri de practică, seminarii, internshipuri si locuri de muncă.

După fiecare departament, au urmat cele 2 proiecte care erau în desfășurare și anume „Ziua Carierei” si KLC. Evenimentul „Ziua Carierei” care intre timp a fost realizat cu succes, toate firmele prezentandu-si oferta de lucru, iar in acelasi timp Test drive-ul (cireașa de pe tort) a fixat un zambet larg pe chipul pasionatilor auto.

La proiectul KLC cu pasi rapizi se fac progrese, iar visul participarii la prima competitie motorsport este din ce în ce mai aproape de a se realiza.

Echipa ipar este organizatia care discuta temele propuse foarte degajat, pastrand un aer prietenesc, în încercarea de a obține o contribuție cât mai variată din partea membrilor.

După cum v-am spus mai sus, suntem un grup organizat și ce mod mai bun de a încheia o ședință, dacă nu printr-un joc de echipă? S-a încercat scrierea din bliț a facultății noastre ”TRANSPORTURI” și a echipei ”IPAR”, ce a ieșit este hilar, dar munca de echipă se poate observa chiar și în jocuri mici!

_DSC2536

 

Share.

Comments are closed.