Stagii de practica Renault

0
               Dupa cum bine stiti in anul 2007 Renault a deschis în România, la București, un centru regional de inginerie denumit Renault Technologie Romania (RTR). În acest centru sunt dezvoltate proiecte pentru automobile și platforme tehnice, ce sunt vândute în intreaga lume.
               Echipa IPAR are ocazia si de aceasta data sa stabileasca o legatura intre Renault si studenti iar anul acesta prezinta o oferta pentru cei interesati de un intership sau posibilitate de practica. Astfel colaborarea Renault România cu Universitatea Politehnica Bucuresti continua sa fie una de succes pentru toate proiectele pe care le derulam impreuna.  
               Departamentul Control-Motor este dispus sa primeasca stagiari atat in timpul anului cat si in vara. Recrutarea studentilor se face pe baza unui CV si a unui interviu. Candidatul trebuie sa stie: Motoare cu ardere interna (functionare), Controlul automat al sistemelor autovehiculului, Bazele sistemelor automate, un plus pentru candidati reprezinta capacitatea de a lucra in Matlab precum si cu programe de diagnosticare computerizata.
Cei interesati pot trimite Cv-urile pe adresa de mail: paul.guta@ipar.ro .
Important! Trebuie specificata perioada pentru care aplicati ( vara sau in timpul anului ).
Share.

Comments are closed.