Vizita Fabrica Schaeffler Romania

0

Seriozitatea cu care echipa IPAR a tratat invitația precum și comportamentul ireproșabil al studenților pe timpul vizitei  au făcut ca solicitarea noastră de a revedea uzina Schaefller Brașov să primească un răspuns pozitiv. Prin urmare ,va invitam pe data de 15 ianuarie 2015, împreună de echipa IPAR ,sa luati parte la o intalnire cu caracter educativ pe platforma uzinei Schaefller.

Schaeffler România este o filiala a Grupului german Schaeffler, lider mondial în producţia rulmenţilor, precum şi un renumit furnizor al industriei de automobile.Schaeffler România produce componente de tehnică liniară pentru industria de maşini-unelte, componente pentru industria de autovehicule şi rulmenţi de mari dimensiuni pentru diferite aplicaţii industriale. Atât gama produselor cât şi divizia de inginerie sunt în continuă dezvoltare, Schaeffler inaugurând propriul Centru de Inginerie în 2012.

Cei care doresc sa viziteze un punct de reper al industriei din România , Schaeffler România din Braşov, se pot inscrie completand formularul:


 

 

Share.

Comments are closed.