Vizită şi seminar GFP Master

0

În data de 3 martie 2015, echipa IPAR a fost in vizită la GFP Master. Invitaţi în 2 dintre laboratoare, am rămas impresionaţi de dotările de care aceştia dispun: 2 motoare, primul de VW Golf I 1.4l pe benzină, monopunct, secţionat, iar cel de-al doilea de VW Golf VI 2.0l TDI.

În prima parte a vizitei am putut observa cu uşurinţă cum funcţionează practic o parte din automobil cu ajutorul secţiunilor existente in blocul motor, chiulasă, schimbător de viteze, diferenţial şi prin alte componente, fiindu-ne explicate funcţionarea si rolul fiecărei piese prezente pe standul de VW Golf I.

În partea a doua, cei de la GFP Master ne-au arătat motorul de VW Golf VI şi ne-au prezentat programul de diagnosticare disponibil pentru grupul VAG-VCDS. Aceştia au creat special defecte, pentru ca noi, să înţelegem cât de util este, de fapt, un astfel de program. De altfel, domnul care ne-a prezentat programul, a subliniat că: “Eu nu plec de acasă fără laptop!” .

Dacă vor exista solicitări şi din partea altor studenţi, GFP Master este dispus să organizeze prezentări si seminarii pe cele 2 motoare.

IMAG0940 IMAG0938 IMAG0937 IMAG0935 IMAG0933 IMAG0931 IMAG0928 IMAG0922

Share.

Comments are closed.