Vizită Țiriac Collection

0

În data de 23 și 24 martie 2016 , IPAR a organizat o vizită la Țiriac Collection, singura colecție personală de automobile din România deschisă publicului. Colecția cuprinde peste 150 de automobile, de la 1899 pană în prezent, având printre cele mai rare modele pline de personalitate. De cum treci pragul și pășesti pe marmura de culoare neagră, intri pur și simplu în altă lume, o lume a automobilelor ce ar stărni până și curiozitatea nepasionaților. Fiecare model e aparte și ești izbit încă de la început de o mare indecizie :”Cu care să încep ? “. Luminile se reflectă frumos pe caroseria automobilelor, dezvăluind până și cele mai fine linii.
Vizita la Țiriac Collection s-a dovedit a fi o experientă frumoasă pentru pasionații  de la autovehicule rutiere, aducănd o stare de entuziasm în sufletele acestora.
De la un exemplar la altul, impresionanta colecție a captat atenția fiecăruia,  indiferent de nivelul cunoștințelor din domeniul auto.

Am admirat modele de referintă, produse de branduri celebre precum Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce, Bentley, Maserati, Aston Martin și multe altele.Ce este foarte interesesant de știut,Țiriac este singurul colecționar privat din lume care deține toate cele șase serii de Rolls-Royce Phantom lansate din anii ’60 pană în prezent, inclusiv generația a IV-a, produsă în 17 exemplare și vandută doar capetelor încoronate ale lumii.
În încheiere oferim mulțumiri echipei Țiriac Collection , dar și participanților din cadrul vizitei și va așteptăm să ne fiți alături și în proiectele ce vor urmă.


Share.

Comments are closed.