Vizita Fabrica Schaeffler Romania

0

      În data de 29 octombrie, 25 studenţi de la secţia Autovehicule Rutiere au avut ocazia să participe la o vizită tematică la fabrica Schaeffler România din Cristian, judetul Braşov.

      Studenţii au avut ocazia sa observe întreg procesul de fabricaţie a rulmenţilor, pornind de la o simplă bară, în cazul rulmenţilor de mici dimensiuni, până la rulmenţi folosiţi pentru aplicaţii industriale de dimensiuni foarte mari (trenuri, macarale, centrale eoliene) ce pot ajunge la diametre de 4000 mm. Schaeffler produce pentru domeniul auto în Romania role pentru tripodă, defazoare arbore cu came, componente pentru reglarea jocului hidraulic la supapă.

      Schaeffler România oferă studenţilor în an terminal posibilitatea de a elabora împreună un proiect de diplomă. De asemenea, inginerii pot realiza un program de Trainee timp de un an, urmând ca apoi sa fie angajaţi în cadrul companiei. Se oferă salariu şi carte de muncă pe parcursul anului de training.

      Studenţii dornici de a face practică au posibilitatea ca, în timpul vacanţei de vară, sa vină la Schaeffler pentru o lună. În acest timp este asigurat transportul gratuit la fabrică, o masă caldă si cazare.

Schaeffler 2

Share.

Comments are closed.