Ziua Carierei, ediția a II-a

0

Întreaga echipă I.P.A.R., de la voluntarii începători până la iniţiatorii acesteia, a pus bazele celei de-a doua ediţii “Ziua Carierei”.

Evenimentul, dedicat tuturor studenților ce studiază profile inginerești, va avea loc pe data de 24 februarie 2017, o zi semnificativă pentru relația student – angajator. Suntem entuziasmați să considerăm “Ziua Carierei” atât o oportunitate pentru studenți de a intra în contact direct cu reprezentanții companiilor prezente, cât și pentru firme de a întâlni tinere talente și de a le motiva prin intermediul job-urilor ori locurilor de practică.

După ore întregi de implicare şi idei duse la bun sfarşit cu iscusință de voluntarii implicaţi, I.P.A.R. a reuşit să ridice standardul proiectului la un nou nivel, putând asigura prezența companiilor Assystem, Alten, AutoKlass, Volvo, Schaeffler, ClaimExpert, Generali, Federal Mogul, S.I.A.R., Renault, Segula, Akka şi Bosch.

Vă aşteptăm cu drag la “Ziua Carierei” și avem încredere că ar putea rămăne în memoria voastră ca acea zi în care ați făcut un nou pas către cariera dorită, către a vă îndrăgosti de ceea ce faceți.

Evenimentul poate fi găsit şi pe Facebook, accesând : https://www.facebook.com/events/226193121177882/

Ziua Carierei, ediția a II-a

Share.

Comments are closed.