Ziua Carierei, târgul de job-uri pentru pasionații de automobile

0

Finalul lunii februarie a surprins echipa I.P.A.R  profund implicată şi dedicată celei de-a doua ediţii “Ziua Carierei”, organizată nu întâmplător în ziua de Dragobete, deoarece avea să pună în prim plan obiectivul principal, găsirea marii “iubiri”, în cazul nostru a unui job mult aşteptat sau a unui loc de practică ce urmează să deschidă multe uşi. Cu toții ne-am străduit ca acest eveniment să iasă ca la carte, iar după zile întregi de muncă şi idei puse cap la cap, duse cu succes la bun sfârşit alături de companiile care au spus DA acestei oportunităţi pentru studenţi, am strâns rezultate mulţumitoare.

Prezenţa studenţilor în număr foarte mare a reprezentat pentru noi cea mai mare reuşită, adunând anul acesta un număr neașteptat de studenţi de anul I și II, dornici să activeze în domeniu încă de pe acum. Peste 200 la număr ne-au trecut pragul şi au asistat la prezentările celor 13 potenţial angajatori. Interesul pe care l-au manifestat studenţii faţă de fiecare activitate organizată a valorat pentru noi foarte mult. Am adunat sute de zâmbete, agende pline de date gata să fie introduse în sistemul companiilor pentru vara ce urmează, discuţii productive, fotografii şi multă ambiţie pentru ca următoarea ediție să surprindă cu ceva şi mai bun.

Am avut parte şi de surprize, 2 dintre cele 13 firme participante oferind ocazia pasionaţilor de autovehicule rutiere să încerce modele diverse, precum Dacia Duster, Renault Megane GT sau Nissan Leaf, în cadrul unui test drive la care s-au înscris numeroşi împătimiţi.

Pe parcursul evenimentului, companiile prezente au fost deosebit de deschise la întrebări si propuneri, punctând faptul că fiecare dintre studenţii Facultăţii de Transporturi poate face parte din echipa lor, condiţia fiind ca seriozitatea, ambiţia, şi implicarea să meargă în aceeaşi direcţie cu dorinţă interioară pentru ca job-ul mult dorit să fie o activitate zilnică făcută din plăcere.

Astfel, după o perioadă aglomerată în care s-a organizat totul, după zeci de e-mailuri trimise şi telefoane sunând, echipa I.P.A.R a dus la bun sfârşit cea de-a doua ediție a târgului de job-uri “Ziua Carierei”, urmând planul stabilit, având alături voluntari, studenţi din întreaga UPB, profesori, invitaţi speciali, companii de top şi nu în ultimul rând, pe domnul rector Mihnea Costoiu. Nu ne oprim aici, crescând odată cu forţele proaspete aduse în echipă, suntem mai pregătiţi şi devotaţi ca niciodată pentru finalizarea proiectelor în curs, totodata urmând sa punem bazele altora, ţinând cont de dorinţele şi propunerile studenţilor.

I.P.A.R pentru tine! I.P.A.R pentru o studenţie frumoasă şi promiţătoare!

Text: Oana Denisa

Fotografii : Nechifor Andrei

Share.

Comments are closed.