ZIUA CARIEREI ediția a VII- a

0

~ Târg de joburi în domeniul auto și al transporturilor~

Universitatea Politehnica București

Rectorat – Hol AN – 31 mai 2022 – orele 9 – 18

Companii de top din domeniul Auto și Transporturilor recrutează!

Ești pregătit de o nouă provocare?

Descoperă o varietate de joburi și internship-uri și profită de consultanța în carieră oferită de partenerii noștri.

Despre Eveniment:

Ziua Carierei ediția a VII-a se dorește a fi cel mai mare eveniment de cariere în domeniul autovehiculelor rutiere și al transporturilor.

Evenimentul reprezintă un târg de oportunități pentru pasionații de automobile, unde însemnate companii din industria automobilelor pun la dispoziție locuri de muncă, internshipuri și stagii de practică. Acesta oferă companiilor oportunitatea de a lansa în premieră proiecte de recrutare, de a susține workshop-uri și conferințe tematice, de a interacționa cu absolvenți dar și candidați activi, în căutare de oportunități de carieră.

Pentru participanți, evenimentul este cadrul potrivit de a aplica la variate joburi din domeniul autovehiculelor, cu nivel de experiență diferit, atât pentru juniori, cât și pentru profesioniști, să participe la sesiuni de consiliere în carieră și workshop-uri.

Participarea la eveniment:

Participarea la eveniment este liberă și se poate face și prin înscrierea în secțiunea «Apply Now».

În cadrul site-ului puteți regăsi companiile participate dar și ofertele acestora de angajare, stagii de practică sau internship-uri.  

Asociația Inițiativa Pasionaților de Autovehicule Rutiere  în parteneriat cu Universitatea Politehnica București vor fi organizatorii acestui eveniment.

DESCOPERĂ COMPANIILE PARTICIPANTE:

W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools

Share.

Comments are closed.