Ziua carierei

0

        Primavara a inceput cu un examen inedit pentru echipa IPAR: inițierea unui proiect care să atingă unul dintre cele mai importante obiective ale organizației și anume aducerea împreună a specialiștilor din domeniul autovehiculelor rutiere și a studenților dornici să-și găsească job-uri sau locuri de practică. Zeci de ore de brainstorming, zeci de e-mailuri către companiile țintă, zeci de modele de proiect, si in final câteva zeci de studenți implicați, au condus către un eveniment de nota zece.
Peste 150 de studenți si cadre didactice ale Facultății de Transporturi participante la acest eveniment, șase companii de top din domeniu, două proiecte studențești alaturi de feedback-uri încurajatoare. Toate acestea ne-au convins că tot ce am făcut a valorat foarte mult pentru toți participanții.
In urma evenimentului companiile prezente ” Renault, Bosch, Michelin, Claim Expert, HaynesPro, Akka Romserv ” au ramas placut multumite de organizare, cu rugamintea de a le implica si pe viitor in proiectele noastre.
Chiar daca au avut parte de un inceput timid, membri IPAR nu s-au lasat intimidati si au dus la bun sfarsit evenimentul, conform planului, iar asta spune multe despre ei.

 

Share.

Comments are closed.